Klubb 10TAL– Isabelle Ståhl och Elis Burrau

Läsningar och samtal när Isabelle Ståhl, Elis Burrau och Victor Malm medverkar på klubb 10TAL 17 maj.

Isabelle Ståhls helt nyutkomna debutroman ”Just nu är jag här” handlar om hur man ska kunna säga ”jag älskar dig” i en avförtrollad tid där alla ord har förlorat sin mening, men där längtan efter närhet är ofrånkomlig. Ståhl är en av svenskt kulturlivs mest profilerade yngre skribenter och kritiker, född 1988, bosatt i Stockholm.

Elis Burraus andra diktsamling ”Röda dagar” framställer en ny enkelhet, ett nervigt flöde av skevt romantiska mellanrum och vardagligt ängsliga poser. ”Gudarna är galna, stjärnorna är blinda, jag är ledsen ganska ofta, men det är okej. Jag försökte skriva rastlöst hudlös poesi utan att ljuga så hemskt mycket. Mixa hjärta, smärta och antiklimax. Min förra diktsamling var ett missbildat referensbibliotek som verkligen lyckades, det här är populärkultur.” – Elis Burrau.

Burrau är född 1992, bosatt i Stockholm. Hans debut ”och vi fortsatte att göra någonting rörande” kom 2016 och nominerades till Borås Tidnings debutantpris.

Victor Malm är doktorand i litteraturvetenskap och kritiker i Expressen.

Välkommen till Klubb 10TAL – litteratur, musik, mingel, bar!

Entré 28 år och upp –  100 kr
Entré under 28 –  80 kr


Klubb 10TAL arran­ge­ras i sam­ar­bete med ABF Stockholm.
10TAL Evenemang stöds av Statens kul­tur­råd, Stockholms stad och Stockholms läns landsting.

Tack till Natur & Kultur

Evenemanget arrangeras på Scalateaterns källarscen. Lokalen når du via trappa från Scalateaterns foajé.  Det finns ingen hiss. Har du frågor om lokalen och tillgänglighet? Hör av dig till oss på info@10tal.se eller 08-612 10 03 så hjälper vi dig!